Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، محمدمهدی فداکار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برخی اظهارنظرها درباره مصوبه نظام رتبه‌بندی ۲۶ گانه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: متاسفانه برخی افراد که دارای مسئولیت نیز هستند، مطالبی خلاف واقع علیه دانشگاه آزاد اسلامی بیان می‌کنند که ناشی از عدم شناخت آنها از ساختار این دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به یادآوری است که مصوبه رتبه‌بندی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مربوط به سال ۹۲ است که در آن دوره به تصویب هیأت امنای وقت دانشگاه رسیده بود اما به دلایلی به صورت کامل اجرایی نشد.

وی ادامه داد: این مصوبه شهریور امسال برای اصلاح و تایید مجدد، در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی مورد بررسی و تصویب قرار گرفت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز ملزم به تصویب آن شد. جای تعجب است که برخی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را به دلیل اجرای این مصوبه مورد انتقاد قرار می‌دهند در صورتی که ایشان مجری مصوبات هیأت امنا دانشگاه است.

فداکار با بیان اینکه مصوبه رتبه‌بندی واحدهای دانشگاهی بیش از ۲۵ درصد دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی را شامل می‌شود، اظهار داشت: این مصوبه تنها شامل رئیس واحد یا روسای دانشکده‌ها نمی‌شود بلکه بیش از ۱۴ هزار نفر از جمله حدود ۹ هزار نفر از کارمندان و بیش از ۵ هزار عضو هیأت علمی را در بر می‌گیرد. این به دور از انصاف است که بدون اطلاع کامل از مصوبات و بخشنامه‌ها، چنین اظهارنظرهایی در فضای عمومی مطرح می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: افزایش حق سرپرستی و مدیریت واحدهای دانشگاهی، در مصوبه جدید براساس فعالیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی و عملکرد واحدها در جذب دانشجو و سایر متغییرها در ۲۶ سطح درجه‌بندی می‌شود و هدف از تدوین آن، ایجاد انگیزه برای ارتقای واحدها و مراکز دانشگاهی و قدردانی از تلاش‌های مدیران، اعضای هیأت علمی و کارکنان است چرا که مدیران واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در مقایسه با روسای دانشگاه‌های دولتی، از حقوق و مزایای کمتری برخوردار هستند در حالی‌که دامنه فعالیت‌ها و دغدغه‌های آنها به مراتب بسیار بیشتر از مدیران دولتی است.

وی تصریح کرد: افرادی که اکنون خود را داعیه‌دار عدالت‌طلبی و دفاع از حقوق کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی می‌دانند، چرا تابستان امسال که دانشگاه به دلیل شیوع کرونا و کاهش درآمدهای دانشگاه به جهت مساعدت‌ مالی با دانشجویان، برای پرداخت حقوق با مشکل مواجه شده بود، به دفاع از این دانشگاه برنخاستند؟ در حالی‌که دانشگاه آزاد اسلامی بیش از ۲ هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارد. دلیل این است که این افراد از مدیران دانشگاه‌های دولتی هستند و درکی از شرایط و وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی ندارند.

 فداکار با بیان اینکه طلب دانشگاه آزاد اسلامی از دولت معادل ۵ ماه حقوق کل کارکنان و اعضای هیأت علمی این دانشگاه است، گفت: این اظهارنظرها در حالی است که عدد افزایش حق سرپرستی و حق مدیریت کل افراد مشمول نظام رتبه‌بندی، حدود ۲۰ درصد حقوق یک ماه دانشگاه است و دوستان جوان به دلیل آنکه اطلاعات کافی از موضوعات ندارند، این گونه دانشگاه آزاد اسلامی را مورد عتاب قرار می‌دهند.

وی افزود: هیأت دولت امسال در اقدامی غیرکارشناسی، حقوق دانشگاه‌های دولتی را افزایش داد و اکنون این دانشگاه‌ها با کسری بودجه مواجه شده‌اند اما آنچه تعجب برانگیز است، این است که افرادی که اکنون در برابر دانشگاه آزاد اسلامی عدالت‌خواه و عدالت‌طلب شده‌اند، در مقابل این اقدام دولت هیچ‌گونه اظهارنظر و مخالفتی نکردند و به دفاع از دانشگاه آزاد اسلامی در برابر عدم تسویه بدهی‌های دولت برنیامدند. این در شرایطی است که دانشگاه آزاد اسلامی سالانه بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان بابت بیمه و مالیات کارکنان و اعضای هیات علمی به دولت می‌پردازد اما ریالی بودجه دولتی دریافت نمی‌کند.

 فداکار از تدوین طرح‌های انگیزشی برای سایر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: بازبینی آیین‌نامه حقوق و دستمزد دانشگاه آزاد اسلامی که سالها بدون تغییر مانده، در دستورکار این معاونت قرار دارد و به زودی برای اصلاح به هیأت امنای دانشگاه ارسال خواهد شد. همچنین طرح‌های دیگری از جمله تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی، بهبود مراکز رفاهی، ارتقای بیمه تکمیلی و رفع مشکل پرداخت بدهی به اعضای هیات علمی و کارکنان در دستورکار این معاونت قرار دارد.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1077452 برچسب‌ها محمدمهدی فداکار دانشگاه آزاد اسلامی افزایش حقوق

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی افزایش حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای دانشگاه دانشگاه ها افزایش حق رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی لاشکی بعدازظهر یکشنبه در مراسم تجلیل از معلمان در بخش کجور با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم و امنیت، گفت: بخش کجور بالاترین آمار شهدای مدافع حرم و اولین شهید روحانی مدافع حرم را تقدیم کرده است.

احمدی با تقدیم درود به ارواح مطهر شهدا از جمله شهید مطهری تصریح کرد؛ نگاه آموزش و پرورش باید تحولی باشد و به قول شهید آوینی اگر قرار است تحولی اتفاق افتد باید نگاه به آینده داشته باشیم.

احمدی با عنوان که مطهری تحولی فکر می‌کرد تصریح کرد: معلم باید به دانش آموز به گونه‌ای آموزش دهد که این دانش آموز سال‌های آینده را هم ببیند.

معاون حقوقی و پارلمانی آموزش و پرورش ادامه داد: اگر امروز دانشگاه‌های آمریکا اروپا و جاهای دیگر برای غزه و فلسطین بیدار شده‌اند الهام گرفته از اندیشه انقلاب اسلامی است.

وی با اظهار اینکه نگاه رجایی و باهنر نیز تحولی بوده است گفت: کجور قدمت ۷۰۰۰ ساله دارد و انسان‌های بزرگی به تاریخ تقدیم کرده است.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه انسان‌های شایسته‌ای در بخش کجور تربیت شده است، گفت: در آزمون رشته تجربی پایه دوازدهم بخش کجور با معلمان چند پایه و غیر تخصصی سال قبل رتبه اول استان مازندران را کسب کرده بود.

وی بابیان اینکه ظرفیت‌های بخش کجور استثنایی و معلمان آن جهادی و ایثارگر هستند، گفت: همه وظیفه داریم در جهت پیشبرد اهداف نظام تعلیم و تربیت کشور کمک کنیم.

وی گفت: آنچه که برای ما رقم زده‌اند اجرای سند تحول بنیادی است از این رو نظام رتبه‌بندی معلمان کار بزرگی بود که شروع شده است.

احمدی با بیان که یک میلیون معلم در طی سه ماه رتبه‌بندی شده است، گفت: معلم باید به تناسب درجات آموزشیار معلم تا استاد معلم ارزیابی شود.

وی با اظهار اینکه بیش از ۵۷۰ هزار معلم به رتبه‌بندی اعتراض کردند، گفت: این احکام در حال بررسی است.

کد خبر 6097339

دیگر خبرها

  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت