Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد از کسب رتبه نخست در رتبه‌بندی وبومتریک سال ۲۰۲۰ در استان اصفهان و رتبه سوم دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور توسط این واحد دانشگاهی خبر داد.

امیررضا نقش درباره برتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد در پایگاه رتبه‌بندی وبومتریک، اظهار کرد: بر اساس اعلام پایگاه رتبه‌بندی وبومتریک اسپانیا (جولای ۲۰۲۰) این واحد دانشگاهی توانست در سال ۲۰۲۰ رتبه نخست در استان اصفهان و با یک رتبه ارتقا در مقایسه با دوره قبل رتبه سوم را پس از واحدهای دانشگاهی علوم تحقیقات و مشهد در میان دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد توانست در رتبه‌بندی بر اساس پروفایل گوگل اسکولار که توسط همین نظام رتبه‌بندی اعلام می‌شود رتبه سوم را کسب کند.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان درباره رتبه‌بندی معتبر بین‌المللی وبومتریک، گفت: این رتبه‌بندی شاخصی است برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا که توسط آزمایشگاه سایبرمتریک اسپانیا تهیه شده و کل دانشگاه‌های دنیا را بر اساس چهار شاخص اصلی سالیانه دو بار در ماه‌های ژانویه و جولای ارزیابی می‌کند.

به گزارش ایسنا، نقش درباره معیارهای ارزیابی این نظام رتبه بندی عنوان کرد: این رتبه‌بندی از چهار شاخص اصلی Impact (تعداد لینک‌های ورودی یا برگشتی شناسایی‌شده توسط موتورهای جستجوگر)، Presence (تعداد صفحات ایندکس شده از وبسایت توسط موتور جستجوگر گوگل)، Openness (مجموع ارجاعات مقالات ۹ استاد برتر دانشگاه بر اساس پروفایل گوگل اسکولار) و Excellence (تعداد مقالات دانشگاه که بیشترین ارجاع را داشته‌اند) برای رتبه‌بندی دانشگاه‌ها استفاده می‌کند.

وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با بهره‌گیری از استادان مجرب، امکانات به‌روز آزمایشگاهی، کارگاهی و دانشجویان توانمند و خلاق توانسته در سال‌های اخیر در اکثر رتبه‌بندی‌های معتبر جهانی در میان برترین دانشگاه‌های کشور قرار گیرد و این روند با حمایت‌ها و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی رتبه بندي دانشگاه آزاد اسلامی رتبه بندی نجف آباد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۲۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات