Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور کتابخانه‌ها، مجلات، انتشارات علمی و علم سنجی گفت: خودارزیابی به عنوان بخشی از ارزیابی سالانه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، علی جهان از خودارزیابی استانی نشریات علمی دانشگاه در سال جاری خبر داد و گفت: امسال نیز همانند سال‌های گذشته نشریات علمی دانشگاه با استفاده از شاخص‌های علمی مورد ارزیابی و رتبه‌بندی قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با هدف مشارکت بیشتر واحدها برای رفع کمبودهای مؤثر بر ارتقا مجلات، خودارزیابی استان‌ها نیز در دستور کار قرار گرفته و از آن به‌عنوان بخشی از ارزیابی سالانه بهره گرفته خواهد شد.

مدیرکل امور کتابخانه‌ها، مجلات، انتشارات علمی و علم سنجی اظهار کرد: فرم خودارزیابی استانی نشریات بر اساس شاخص‌های ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام تنظیم و به استان‌ها ارسال شده است. در این ارزیابی شاخص‌هایی مثل میزان تمرکز موضوعی نشریه، انتشار منظم و به موقع نشریه، پراکندگی جغرافیایی و سازمانی اعضای هیئت تحریریه، مرتبه علمی و شاخص h اعضای هیئت تحریریه، بازه زمانی بررسی اولیه مقاله، فرآیند داوری، میزان بهره‌گیری از نرم افزارهای مشابهت یاب، میانگین بازه زمانی فرآیند داوری و وضعیت نشریه در گوگل اسکالر مورد توجه قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: نتایج ارزیابی و وضعیت انتشار نشریات هر سال از طریق سامانه eval.journals.iau.ir اطلاع رسانی می‌شود و در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی دارای 390 عنوان نشریه علمی است که از این تعداد 3 عنوان در فهرست نشریات ISI- JCR، 13 عنوان در فهرست ESCI، 1 عنوان در پایگاه PubMed و 19 عنوان در پایگاه Scopus نمایه هستند.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی رتبه بندی نشریات علمی نشریات علمی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۲۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت:  بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی جهانی موضوعی QS دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق شد، رتبه دوم کشوری و رتبه جهانی ۴۵۱ تا ۵۰۰ رادر حوزه موضوعی پزشکی کسب کند.

دکتر محسن تفقدی افزود: این دانشگاه همچنین موفق شد؛ برای نخستین بار در حوزه موضوعی آناتومی و فیزیولوژی رتبه دوم کشوری و رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهانی را  بدست آورد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در حوزه موضوعی پزشکی از رتبه ۵۰۱ تا ۵۵۰ جهانی امسال ارتقاء رتبه یافت و در حیطه داروسازی و فارماکولوژی در جایگاه ۲۵۱ تا ۳۰۰ جهانی و رتبه  دوم کشوری قرار گرفت.

رتبه بندی جهانی QS از جمله نظام‌های رتبه بندی علمی معتبر جهانی است که در آن دانشگاه‌های جهان در پنج حوزه موضوعی کلی که شامل ۵۴ حیطه مختلف است رتبه بندی می‌شوند.

نسبت استناد به مقاله، شهرت و اعتبار دانشگاه بر مبنای نظرسنجی از بیش از ۱۳۰ هزار نفر صاحب نظردر  سراسر جهان، همکاری بین المللی در مقالات و کیفیت کاری فارغ‌التحصیلان هر  دانشگاه از شاخص‌های این رتبه بندی است.

دیگر خبرها

  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی