Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره ارزیابی و معیارهای مقایسه مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: اکنون 157 مرکز تحقیقاتی غیرپزشکی و 33 مرکز تحقیقات پزشکی در سراسر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی درحال فعالیت هستند. رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی از نخستین مأموریت‌های اداره کل مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های دانشگاه به‌شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آیین‌نامه‌ای نیز برای تعیین معیارهای ارزیابی و رتبه‌بندی مراکز تدوین شده است. پیش از این مجوز فعالیت مراکز و پژوهشکده‌ها صادر می‌شد ولی انتظارات و معیار عملکردها برای واحدهای دانشگاهی تبیین نشده بود.

مدیرکل مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: بنابراین وقتی هیچ انتظاری به‌صورت مدون از مراکز تحقیقاتی تبیین نشده بود، ارزیابی این مراکز نیز براساس معیارها و سلایق شخصی تعیین شده است. برهمین اساس رؤسای واحدهای دانشگاهی درصورت علاقه‌مندی مراکز تحقیقاتی را فعال می‎‌کردند و بعضاً در حد یک عنوان در باقی می‌ماند.

محمدی از نظارت اصولی و قاعده‌مند پژوهشگاه دانشگاه آزاد بر روی مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های واحدهای دانشگاهی خبر داد و گفت: آیین‌نامه رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی تدوین و ابلاغ شده و فقط در کاربرگ شماره یک آن بالغ بر 40 معیار امتیازدهی گنجانده شده و از زیرساخت تا عملکرد مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: رؤسای مراکز تحقیقاتی باید باتوجه به همین کاربرگ شماره یک آیین‌نامه اقدامات لازم را در راستای اصلاح نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت به‌کار ببندد. مراکز تحقیقاتی باید کمبودهای عملکردی خود را براساس آیین‌نامه رتبه‌بندی برطرف کنند. شاید مرکزی با مقیاسی که طراحی شده نیاز به جذب پروژه‌های برون‌دانشگاهی داشته باشد و شاید هم نیاز به برگزاری دوره‌های آموزشی داشته باشد. این امکان‌سنجی و نیازمندی براساس آنچه در آیین‌نامه ذکر شده پرواضح است.

مدیرکل مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: با همکاری اداره کل کانون‌های صنعت، جامعه و دانشگاه به‌دنبال بازارسازی و بازاریابی محصولات و دستاوردهای تحقیقاتی پژوهشگران دانشگاهی هستیم. تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهای امیدوارکننده‌ای نیز در این راستا منعقد شده است.

محمدی درباره بازاریابی دستگاه استریل‌کننده و ضدعفونی‌کننده اسکناس خاطرنشان کرد: این دستگاه یکی از دستاوردهای پژوهشگران مراکز تحقیقاتی است که با پیگیری‌های بسیار مقرر شده چند نمونه از آن به بانک پاسارگاد و سایر بانک‌ها ارائه شود.تفاهم‌نامه‌های پرثمری نیز با صنایع وزارت دفاع منعقد شده تا ظرفیت مراکز تحقیقاتی و شبکه آزمایشگاهی کشور در راستای مسئله‌محوری فعال شود.

انتهای پیام/

358 / 167 مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد آیین نامه رتبه بندی مراکز تحقیقاتی دستگاه ضد عفونی کننده اسکناس تجاری سازی محصولات دانش بنیان عبدالله محمدی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد تجاری سازی محصولات دانش بنیان عبدالله محمدی مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده دانشگاه آزاد اسلامی آیین نامه رتبه بندی واحدهای دانشگاه رتبه بندی مراکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۰۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت:  بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی جهانی موضوعی QS دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق شد، رتبه دوم کشوری و رتبه جهانی ۴۵۱ تا ۵۰۰ رادر حوزه موضوعی پزشکی کسب کند.

دکتر محسن تفقدی افزود: این دانشگاه همچنین موفق شد؛ برای نخستین بار در حوزه موضوعی آناتومی و فیزیولوژی رتبه دوم کشوری و رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهانی را  بدست آورد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در حوزه موضوعی پزشکی از رتبه ۵۰۱ تا ۵۵۰ جهانی امسال ارتقاء رتبه یافت و در حیطه داروسازی و فارماکولوژی در جایگاه ۲۵۱ تا ۳۰۰ جهانی و رتبه  دوم کشوری قرار گرفت.

رتبه بندی جهانی QS از جمله نظام‌های رتبه بندی علمی معتبر جهانی است که در آن دانشگاه‌های جهان در پنج حوزه موضوعی کلی که شامل ۵۴ حیطه مختلف است رتبه بندی می‌شوند.

نسبت استناد به مقاله، شهرت و اعتبار دانشگاه بر مبنای نظرسنجی از بیش از ۱۳۰ هزار نفر صاحب نظردر  سراسر جهان، همکاری بین المللی در مقالات و کیفیت کاری فارغ‌التحصیلان هر  دانشگاه از شاخص‌های این رتبه بندی است.

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی